Autor:

Máslový beránek

Střední
Ingredience
Moučkový cukr 200 g
Máslo 120 g
Vejce 3 ks
Polohrubá mouka 400 g
Mléko 1/4 l
Prášek do pečiva 1 balení
Vanilka
Citronová kůra
z celého citronu
1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky

Žloutky, máslo a moučku vyšleháme do pěny. Postupně přidáváme ostatní ingredience a nakonec opatrně vmícháme sníh z bílků.

Pečeme v menší formě cca 170 °C 3/4 až 1 hodinu, zkusíme špejlí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Valentýnské pokušení ke kávě i čaji Články z

Komentáře k receptu: Máslový beránek

Komentáře

  1. mhanuliatko   08.04.2012 | 20:44 | reagovat |

    Perfektni recept! :) Zadarilo se a vypada a chutna paradne. Delala jsem maleho beranka + zajice (pulku testa sem si obarvila kakaem na hnedo). :D Chtela jsem letos zkusit neco noveho a myslim, ze mam favorita pro dalsi roky! :)

  2. bramborka   04.04.2007 | 10:53 | reagovat |

    Děkuji kuchařce.

  3. Kuchařka on-line   04.04.2007 | 10:51 | reagovat |

    Opraveno.

  4. bramborka   04.04.2007 | 10:45 | reagovat |

    Pardon je,dávám čtvrt (1/4) mléka.Omlouvám se :-)

  5. Romanka   04.04.2007 | 9:19 | reagovat |

    Neni to překlep-3/4 mleka?Dekuji

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web