Marinovzne rizky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřová kýta
    • 2
      lžíce majoránka
    • 4
      lžíce pálivá paprika
    • 7
      stroužek česnek
    • 1
      lžička mletý kmín
    • solamyl (bramborový škrob) 1-2 lžičky
    • 1
      lžíce kari
    • 4
      ks vejce
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kýtu nakrájíme na plátky a naklepeme. Vejce rozšleháme přidáme sůl, koření, solamyl, utřený česnek, zamícháme a vložíme maso. Necháme 24 hodin uležet v chladu a poté smažíme v rozpáleném tuku. Podáváme s brambory
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.