Autor:

Marinovaná stehýnka po vesnicku

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
stehna
1 kg
Sůl
podle chuti
2 lžíce
Grilovací koření
podle chuti
1 ks
Marináda
Muškátový oříšek  
Pivo  
Slunečnicový olej  
Chilli
podle chuti
1 ks
Grilovací koření
podle chuti
1 balíček

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Omyjeme 1 kg stehýnek, osolíme a trochu posypeme grilovacím kořením.
Do kastrolku nalijeme pivo a cca 2 lžíce oleje. Přidáme grilovací koření, dle chuti a malinko muškátového oříšku (je hodně aromatický!).
Přidáme koření na steaky a chilli (dle chuti).

Na ohni každých 12 minut stehýnka otáčíme a marinujeme.
Když dodržíme čas marinování, marináda se zapeče a stehýnka jsou pak obzvlášť křupavoučká.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Pečené krůtí prso na perlovém kuskusu Září ve vaší kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Marinovaná stehýnka po vesnicku

Komentáře

  1. Ivana Marešová   26.06.2007 | 14:23 | reagovat |

    dělala jsem svojí první marinádu a musim říct, že mi byla pochválena - chutnalo nám všem. Díky

  2. Lenka .   26.02.2007 | 19:40 | reagovat |

    Vyborne

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web