Autor:

Mandlové toffee

Snadné
Těsto
Máslo 150 g
Vejce 1 ks
Hnědý cukr 80 g
Hladká mouka 200 g
Krém
Máslo 50 g
Hnědý cukr 50 g
Mandle
nadrobno nasekané
100 g
Salko slazené 370 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Změklé máslo ušleháme s vejcem a cukrem do pěny. Přidáme mouku a vypracujeme hladké těsto. Zapékací mísu (středně velkou) vymažeme máslem, těsto rozprostřeme do formy, propícháme vidličkou a dáme asi na 20 minut do na 170 °C rozehřáté trouby.

Potom rozpustíme máslo, přidáme cukr a salko a za stálého míchání vaříme minimálně tři minuty. Potom přidáme nasekané mandle, hmotu natřeme na těsto a necháme ještě asi dvacet minut péci při stejné teplotě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Dort Red Velvet Dárek pro maminku: Dort Red Velvet Články z

Komentáře k receptu: Mandlové toffee

Komentáře

  1. Anonym   27.03.2008 | 8:02 | reagovat |

    ne, nepatří.

  2. Martina Vašková   26.03.2008 | 15:26 | reagovat |

    do těsta prosím nepatří prášek do pečiva???

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web