Autor:

Maďarský guláš ze Slovenska

Snadné
Ingredience
Vepřové maso 750 g
Paprika - sladká 1 lžička
Vegeta 1 lžička
Masox 1 kostka
Sůl 1 špetka
Fazole 1 plechovka
Rajčata 500 g
Paprika 500 g
Cibule 500 g
Ocet 1/2 dl
Cukr 150 g
Párky 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

1 cibuli osmahneme, přidáme maso na kostičky, sladkou papriku, vegetu, bujón a podlijeme vodou. Osolíme a vaříme do měkka a zahustíme. Rajčata + papriky + cibuli osmažíme na oleji, rozmixujeme a přidáme ocet, cukr a necháme vařit. Přidáme fazole, párek a vaříme do měkka.

Výborné s houskovým knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 8 x
2+
4.12 8 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 8x)
Náš tip: Hovězí pečeně s granátovými jablky Články z

Komentáře k receptu: Maďarský guláš ze Slovenska

Komentáře

  1. Veronika Lindner   19.06.2008 | 9:52 | reagovat | závadný

    Recept je dobry,uz mi dela chute.O vikendu se do toho gulase pustim.Davam za jedna.

  2. Ladislav Dorazin   18.06.2008 | 20:38 | reagovat | závadný

    A já bych ještě dodal,že z dob,kdy jsem tady jen četl komentáře a diskuse,že se hodnotí spíš jména autorů,než recept samotný a je tady tolik opravdu super receptů,kterých si nikdo ani nevšiml.Tento recept je zajímavý,pro mne zcela srozumitelný,takže taky dávám za 1

  3. Jana Remková   18.06.2008 | 20:33 | reagovat | závadný

    Bohužel,Terezko,všimla jsem si toho taky.

  4. Zdenka Korábová   18.06.2008 | 19:05 | reagovat | závadný

    Zdena z JN, vlastně jste ,trochu ironicky, popsala pracovní postup, takže je to v pořádku a paní Vilemíno , fazole do madarské kuchyně patří a to velmi. Zkusí a spíš jsem zvědavá na zahuštění směsí paprika,rajčata a cibule, Ale proč né, my také zahuštujeme svíčkovou mixovanou kořenovou zeleninou a párek - proč né, třeba debrecínský,

  5. Tereza J.   18.06.2008 | 18:31 | reagovat | závadný

    Ono je to Janka s tým známkovaním tak ako píšeš. Jedničkami sa hodnotia nie dobré, ale známe a jednoduché recepty. A toľko výborných receptov tu zapadá prachom.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web