Autor:

Lilek plněný houbami

Střední
Ingredience
Cibule 60 g
Česnek 2 stroužek
Baklažán 400 g
Houby 200 g
Vejce 1 ks
Žemle
celozrnná
1 ks
Olej  
Sůl  
Bazalka
podle chuti
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub, Ze zeleniny

Umyté baklažány prekrojíme po dĺžke na polovicu, vložíme do osolenej vriacej vody a uvaríme do polomäkka.

Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, cesnak, pridáme očistené a nakrájané huby, vydlabanú nakrájanú dužinu baklažánov, osolíme, okoreníme bazalkou a spolu dusíme do mäkka.

K poduseným vychladnutým hubám pridáme namočenú vyžmýkanú žemľu, vajce a vypracujeme hustejšiu hmotu. Zmesou plníme baklažány.

Ohňovzdornú misu potrieme olejom, vložíme baklažány a pečieme vo vyhriatej rúre.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Italské gastrotoulky aneb Co kde v Itálii ochutnat? Články z

Komentáře k receptu: Lilek plněný houbami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web