Lilek plněný houbami

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 60
      g cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 400
      g baklažán
    • 200
      g houby
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks žemle celozrnná
    • olej
    • sůl
    • bazalka podle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Umyté baklažány prekrojíme po dĺžke na polovicu, vložíme do osolenej vriacej vody a uvaríme do polomäkka.
2
Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, cesnak, pridáme očistené a nakrájané huby, vydlabanú nakrájanú dužinu baklažánov, osolíme, okoreníme bazalkou a spolu dusíme do mäkka.
3
K poduseným vychladnutým hubám pridáme namočenú vyžmýkanú žemľu, vajce a vypracujeme hustejšiu hmotu. Zmesou plníme baklažány.
4
Ohňovzdornú misu potrieme olejom, vložíme baklažány a pečieme vo vyhriatej rúre.
Zařazení: Pokrmy Z hub Ze zeleniny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.