Autor:

Lečo s uzeninou

Střední
Ingredience
Rajčata 500 g
Paprika 5 ks
Cibule 2 ks
Rostlinný olej 80 g
Uzeniny
měkká
200 g
Vejce
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Ze zeleniny, Uzeniny

Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme na rozehřátém oleji. Z paprik odstraníme semena a semeník, nakrájíme na nudličky a na osmahnuté cibuli je podusíme do poloměkka.

Přidáme na kostičky nakrájenou uzeninu, opraná a na kolečka nakrájená rajčata, osolíme, opepříme a zvolna dusíme, až jsou papriky měkké. Potom přidáme rozšlehaná vejce, zamícháme a necháme je v zelenině a uzenině srazit.

Pokrm podáváme s brambory nebo chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 12 x
2+
4.25 12 5 1
Závitky s játrovo-mandlovou nádivkou Nejlepší vánoční recepty: Originální silvestrovské chuťovky [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Lečo s uzeninou

Komentáře

  1. HelenaPa   04.03.2013 | 8:26 | reagovat |

    Klasické lečo, jaké znám a mám ráda od dětství. Dávám 1.

  2. profimak   03.03.2013 | 21:31 | reagovat |

    Moje
    první lečo a povedlo se. Dostala jsem doma pochvalu.

  3. Míša Mmmmys   13.08.2010 | 12:59 | reagovat |

    Právě dobaštěno a bylo to výborný... dávám za jedna :D

  4. recepty 73   17.09.2009 | 12:22 | reagovat |

    Já lečo miluji,ale než jsem ho naučil jíst rodinu,tak jsem musel v postupu udělat pár změn.Je to takový kompromis,který se mi velmi osvědčil a myslím,že stojí za zveřejnění.Takže pošlu recept,který doufám nezvedne vlnu odporu,ale bude třeba pro některé inspirací.Jiří

  5. Jana Remková   25.06.2008 | 12:43 | reagovat |

    To je zajímavé,když jsme byli v Maďarsku asi před 4 lety,dělali nám lečo taky s vajíčkama,tak nevím,možná v některých oblastech se používají a v některých ne.Ještě snad,to lečo jsme si dávali v restauraci!!!

1 2 3 4 5 6 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web