Autor:

Lovecké řízky

Střední
Ingredience
Vepřové maso
Čerstvé žampiony
na plátky
250 g
Slanina
na jemno pokrájená
100 g
Cibule
středně velká, pokrájená na tenká kolečka
1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Pálivá paprika
mletá
1 lžička
Smetana 1 kelímek
Olej  
Instantní jíška 1 ks
Lovecké řízky

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Řízky naklepeme, osolíme a opepříme, vložíme na rozpálený olej a opékáme do měkka, poté vyjmeme.

Do výpeku vsypeme žampiony, cibuli a slaninu a opékáme do zlatova, pak vlijeme smetanu, okořeníme mletou paprikou, necháme chvilku povařit a zahustíme (velmi vhodná je hotová instantní jíška).

Když je omáčka hotová, vložíme ještě jednou řízky a necháme prohřát.

Podáváme s vařeným bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 8 x
1
5 8 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 8x)
Paella Tip na víkend: Barevné Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Lovecké řízky

Komentáře

  1. Monika.7   04.01.2013 | 20:01 | reagovat | závadný

    Vcera jsem varila a cela rodina si moc pochutnala. Hned jsem si recept poznamenala a brzy ho zas uvarim.

  2. Vlasta   24.01.2012 | 13:48 | reagovat | závadný

    Ta foto nesouhlasí s textem (řízky). Jsou tam jenom kousíčky masa!
    Dobrý recept, ale ne s vařeným bramborem!!!

    1. Klárka   18.08.2012 | 20:03 | reagovat | závadný

      To přece nevadí, podstatné je, že je tam maso, houby, smetana a tak dále. Ale svým způsobem máte pravdu, u některých receptů fotky nesedí po uvaření ani náhodou :-|

  3. Jaskovcova   04.08.2011 | 11:13 | reagovat | závadný

    Moc dobré .

  4. Šárka Rudlová   19.01.2009 | 15:40 | reagovat | závadný

    Taky dělám, jen ještě přidávám na řízky sýr a šunky a slaninu do výpeku nedávám. Je to moc dobré i s americkými bramborami.

  5. radek   01.04.2007 | 18:49 | reagovat | závadný

    právě jsme dojedli toto úžasné jídlo. děkuji, jistě se zařadí do repertoáru pokrmů. pouze jsem ho rozšířil o žlutou papriku, co jsem měl v lednici. příště to chci zkusit s americkými bramborami. Dávám 1.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web