Autor:

Langoše VI.

Střední
Ingredience
Hladká mouka 1 kg
Smetanový jogurt
bílý - 200 ml
1 kelímek
Jedlá soda 1 lžička
Sůl 1 lžička
Droždí
5 dkg
1,25 kostka
Rostlinný olej 4 lžíce
Mléko
vlahé
1/2 l

Postup přípravy:

Kvásek zpracujeme s vlažným mlékem, moukou. Necháme trochu vykynout. Pak přidáme ostatní suroviny a zpracujeme. Mísu přikryjeme igelitem a dáme do lednice vykynout/nejlépe do druhého dne!!/.

Pak si podle chuti a potřeby odkrajujeme části těsta, které mastnými rukama/od oleje/vytahujeme v placku, kterou pak smažíme ve větší vrstvě oleje. Upečené langoše potřeme podle chuti kečupe,česnekem, posypeme strouhaným sýrem, nebo pocukrujeme.

Toto těsto můžeme mít v lednici i několik dní a podle chuti si dělat langoše.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Langoše VI.

Komentáře

  1. Kuchař   10.02.2014 | 10:33 | reagovat |

    Nedá se to jíst. :-$

    1. Asssiir   10.02.2014 | 10:36 | reagovat |

      Je to lahodné a vynikající nechápu co ti nechutná. A o jídle se neříká fuj a ani se zde nedává bli*í smajlík. :-(

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web