Autor:

Labužnické závitky

Střední
Ingredience
Šunka 6 plátek
Žampiony 250 g
Pórek 3 ks
Olivový olej 1 lžíce
Vegeta 1 lžíce
Zakysaná smetana 250 g
Sýr 50 g
Labužnické závitky

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Žampiony očistíme a nakrájíme na tenké plátky, pórek na špalíčky a plátky šunky rozpůlíme. 150 ml vody uvedeme do varu a pórek asi 5 minut podusíme. Scedíme a tekutinu zachytíme. Pórek zavineme do šunky a závitky narovnáme do zapékací formy. Troubu předehřejeme na 200 °C.

Žampiony opékáme 5 minut na oleji a přilijeme tekutinu z uvařeného pórku. Vmícháme vegetu, necháme přejít varem a žampionovou omáčkou zalijeme závitky. Přelijeme kysanou smetanou, posypeme sýrem a zapékáme asi 30 minut v troubě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Hovězí ragú se zeleninou Tip na sváteční oběd: skvělá chuť ragú Články z

Komentáře k receptu: Labužnické závitky

Komentáře

  1. Lucanio   24.08.2012 | 23:07 | reagovat | závadný

    Výborný recept, po závitcích se jen zaprášilo. Jen na uvedené množství by bohatě stačily 2 pórky.

  2. R. Schultze   02.04.2007 | 1:15 | reagovat | závadný

    Misto porku jsem pouzila chrest, je to velice dobry recept.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web