Kvasnicová polévka

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks droždí
    • 1
      ks tavený sýr
    • 50
      g anglická slanina
    • jarní cibulka nebo pórek
    • 2
      ks zeleninový vývar
    • 1
      ks vejce
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce hladká mouka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na trošku oleje dáme orestovat jarní cibulku (nebo pórek) společně s pokrájenou anglickou slaninou. Na to rozdrobíme kvasnice dáme tavený smetanový sýr a počkáme až se kvasnice a sýr rozpustí. Pak poprášíme moukou, zamícháme a zalijeme horkou vodou. Přidáme zeleninový bujón a povaříme. Do hotové polévky zamícháme rozšlehané vejce a ještě krátce povaříme, než se vejce srazí.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.