kuřecí játra s mandlemi

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 750
      g drůbeží játra
    • 75
      g slanina
    • 100
      g cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • 100
      g žampiony
    • 50
      g kečup
    • 0,5
      l červené víno
    • sůl
    • 50
      g mandle

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mírně ztuhlá játra nakrájíme na menší kostky nebo širší nudličky. Jemně nakrájenou slaninu rozpustíme, přidáme nakrájenou cibuli, orestujeme, přidáme játra, lisovaný česnek a pepř a za stálého míchání restujeme dorůžova.
2
Přidáme pokrájené žampiony, kečup a víno, necháme podusit, ke konci dochutíme solí. Na talíři sypeme sekanými mandlemi (spaříme, oloupeme, opražíme, nasekáme) a podáváme s hranolky a salátem.
Zařazení: Maso Vnitřnosti

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.