Autor:

Kuře na česneku II.

Snadné
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Česnek
palička
 
Máta
a kerblík nasekané
1 lžíce
Rostlinné máslo 100 g
Solamyl (bramborový škrob) 1/2 lžička
Sůl  
Vývar 200 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuře rozdělíme na čtvrtky, jednotlivé kousky nařízneme v kloubech a paličkou naklepeme. Osolíme, potřeme česnekem a nasekanými bylinkami. Necháme v chladu asi hodinu odležet. Na másle maso opečeme ze všech stran, podlijeme trochou vývaru a přikryté pečeme v troubě. Během pečení maso obracíme, podléváme výpekem a přeléváme vývarem. Asi po 20 minutách pečení odklopíme, aby se kůžička propekla dozlatova. Měkké maso vyjmeme a šťávu zahustíme solamylem rozmíchaným v troše vody a povaříme.
Jako přílohu podáváme hranolky, krokety nebo rýži a hlávkový salát.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Kuře na česneku II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web