Autor:

Kuře na česneku II.

Snadné
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Česnek
palička
 
Máta
a kerblík nasekané
1 lžíce
Rostlinné máslo 100 g
Solamyl (bramborový škrob) 1/2 lžička
Sůl  
Vývar 200 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuře rozdělíme na čtvrtky, jednotlivé kousky nařízneme v kloubech a paličkou naklepeme. Osolíme, potřeme česnekem a nasekanými bylinkami. Necháme v chladu asi hodinu odležet. Na másle maso opečeme ze všech stran, podlijeme trochou vývaru a přikryté pečeme v troubě. Během pečení maso obracíme, podléváme výpekem a přeléváme vývarem. Asi po 20 minutách pečení odklopíme, aby se kůžička propekla dozlatova. Měkké maso vyjmeme a šťávu zahustíme solamylem rozmíchaným v troše vody a povaříme.
Jako přílohu podáváme hranolky, krokety nebo rýži a hlávkový salát.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rostbíf s bylinkovými bramborami Lehké večeře s vůní podzimu Články z

Komentáře k receptu: Kuře na česneku II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web