KRUMLOVSKÝ DRAK

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 350
      g vepřový bůček
    • 350
      g hovězí maso
    • sůl
    • 50
      g cibule
    • 50
      g feferonka
    • 100
      g hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • pepř mletý
    • 100
      ml olej
    • 50
      g hořčice
    • 50
      g křen
    • 300
      g tatarská omáčka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do umletého masa přidáme jemně nakrájenou cibuli a feferonky, mouku, vejce, sůl, pepř a dobře promícháme.
2
Tvarujeme malé placičky, které opékáme po obou stranách na oleji. Na opečené placičky dáme trochu hořčice a posypeme strouhaným křenem. Podáváme s vařenými nebo opečenými brambory přelité tatarskou omáčkou
Zařazení: Maso Hovězí Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.