Autor:

Brněnský drak

Snadné
Ingredience
Vepřové maso
panenské
6 ks
Rostlinný olej 150 g
Kečup - jemný 1 lžíce
Strouhaný křen 2 lžíce
Česnek  
Naložené papriky 100 g
Hořčice 1 lžíce
Nakládané okurky 150 g
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Panenskou svíčkovou naklepeme hranou dlaně a po délce, okraje nařízneme několika řezy asi 1,5 cm hlubokými. Maso osolíme, potřeme česnekem a necháme 2-3 hodiny odležet.
Pak na oleji po obou stranách opečeme.
Na talíř klademe porci hranolků, přes které dáme opečené maso, které zdobíme jemně nastříkanou hořčicí, kečupem, strouhaným křenem a červenou kapií, vytváříme jakoby hlavu a „krunýř“ draka, ocas pak zhotovíme z vějířku okurky.
Okraje talíře zdobíme zeleninou oblohou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Rychlovka na víkend i na večeři Články z

Komentáře k receptu: Brněnský drak

Komentáře

  1. Ivana   27.02.2008 | 11:04 | reagovat |

    Škoda, že u receptu není fotografie. Bylo by lepší toho draka vidět na talíří. Kdo má foťák, prosím. prosím, přiložte!!!

  2. Kornelie Motlová   26.02.2008 | 21:59 | reagovat |

    dělame to dama hodně často je to velmi dobre jidlo hlavně pro navštevy, je to rychle,dobre a taky to moc pěkně vypada!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web