Autor:

Krkovička v česnekovém sádle

Střední
Ingredience
Vepřová krkovice 1 kg
Sádlo Brick
2 - 3
3 kg
Česnek
palička
2 ks
Cibule
větší
1 ks
Tymián 1 špetka
Majoránka 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřovou krkovičku podélně rozkrojíme na polovinu a svážeme do válečků. Osolíme, opepříme a na sádle zprudka opečeme do zlatova. Maso vyjmeme a ve výpeku orestujeme nakrájenou cibuli s polovinou česneku, který jsme si předem nakrájeli na plátky. Poté přidáme zbytek česneku, bylinky a opečenou krkovičku, vše zalijeme roztopeným sádlem Brick a v něm vaříme zhruba při 90 °C 3 až 4 hodiny. Krkovičku podáváme teplou, nebo ji necháme zchladnout a jíme za studena s hořčicí a chlebem, namazaným ztuhlým sádlem, ve kterém jsme maso vařili.

Poznámka: Tento pokrm není zrovna dietní, ale chutná skvěle.

http://www.brick.cz Doporučujeme vařit na sádle Brick

Zdroje: www.ceskatelevize.cz/program/kucharskapohotovost

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
5
1 3 5 1
Sedlácká omeleta Podzimní pohoda na chalupě. Vyzkoušejte skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Krkovička v česnekovém sádle

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web