Králík na cibuli

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • králičí hřbet a zadní běhy z mladého králíka
    • 80
      g slanina
    • chlebová kůrka
    • pepř mletý
    • tymián
    • sůl
    • cibule
    • 200
      ml pivo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Drobně nakrájenou cibuli osmažíme na slanině, přidáme porce králíka, osolíme, přidáme ostatní koření a králíka po všech stranách opečeme. Potom mírně podlijeme vodou a dusíme.
2
Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme strouhanou chlebovou kůrkou rozmíchanou v pivu a ještě povaříme. Z hotové šťávy odstraníme bobkový list.
3
Porce rozdělíme na talíře a přeléváme šťávou.
4
Podáváme s brambory.
Zařazení: Maso Králičí

Komentáře k receptu

  • W. Horakovi
    W. Horakovi |

    2. 12. 2004 07:20

    Prijemna vune i chut, lehoucke jidlo, po kterem clovek neodpada na kanape:). Jako prilohu jsme zkusili chleba a nemelo to chybu. Jeste na zaver male upozorneni. Ve vyctu ingredienci chybi bobkovy list, ktery se pak objevi na konci receptu.