Autor:

Králičí stehna Moravanka

Snadné
Ingredience
Králíčí stehna
(mohou být i kuřecí)
4 ks
Česneková pasta  
Kečup - jemný  
Zeleninová směs 1 sklenice
Anglická slanina 200 g
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Do zapékací mísy dáme 2 lžice česnekové pasty (česnek se solí a trochu sádla), 5 lžic sladkého kečupu, 1 Moravanku i s nálevem (cibulky a okurčičky nakrájíme na drobno). Zamícháme a do vzniklé kašičky položíme osolená stehna. Obalíme ze všech stran, přiklopíme a dáme přes noc do lednice odležet.

Druhý den narájíme slaninu, nasypeme ji na stehna a dáme přiklopené na 40 minut péci do trouby, vyhřáté na 200 °C. Pak ještě na deset minut odstraníme vrchní část zapékací mísy a dopečeme.

Podáváme s rýží, bramborami nebo pečivem. Je to rychlé a dobré.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Králičí stehna Moravanka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web