Autor:

Kořeněný chléb

Snadné
Ingredience
Hladká mouka 250 g
Žitná chlebová mouka 250 g
Droždí
sušené
1 lžička
Cukr 1 lžička
Sůl 2 lžička
Fenykl 1 lžička
Anýz 1 lžička
Kmín 1 lžička
Rostlinný olej 3 lžíce
Voda
250-300 ml, vlažná
300 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Domácí pekárna

Do pekárny dáme 250 ml vlažné vody a olej. Všechny sypké přísady smícháme a přidáme k vodě s olejem.
Pekárnu nastavíme na základní program pečení chleba.
Pokud by těsto bylo příliš hutné, přilijeme ještě trochu vody.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Buchta s jablky a ořechy Originální recepty z plodů podzimu Články z

Komentáře k receptu: Kořeněný chléb

Komentáře

  1. Maruš   19.01.2007 | 10:21 | reagovat |

    Chlebík s trochou anýzu a fenyklu nám chutná.Dělám podle jiného receptu, jen z hladké mouky a přidávám ještě trošku tlučeného koriandru.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web