Autor:

Kořeněný chléb

Snadné
Ingredience
Hladká mouka 250 g
Žitná chlebová mouka 250 g
Droždí
sušené
1 lžička
Cukr 1 lžička
Sůl 2 lžička
Fenykl 1 lžička
Anýz 1 lžička
Kmín 1 lžička
Rostlinný olej 3 lžíce
Voda
250-300 ml, vlažná
300 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Domácí pekárna

Do pekárny dáme 250 ml vlažné vody a olej. Všechny sypké přísady smícháme a přidáme k vodě s olejem.
Pekárnu nastavíme na základní program pečení chleba.
Pokud by těsto bylo příliš hutné, přilijeme ještě trochu vody.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Brambory na vánoční salát: Jak vybrat správný typ? Články z

Komentáře k receptu: Kořeněný chléb

Komentáře

  1. Maruš   19.01.2007 | 10:21 | reagovat |

    Chlebík s trochou anýzu a fenyklu nám chutná.Dělám podle jiného receptu, jen z hladké mouky a přidávám ještě trošku tlučeného koriandru.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web