Kořeněný chléb

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g hladká mouka
    • 250
      g žitná chlebová mouka
    • 1
      lžička droždí sušené
    • 1
      lžička cukr
    • 2
      lžička sůl
    • 1
      lžička fenykl
    • 1
      lžička anýz
    • 1
      lžička kmín
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 300
      ml voda 250-300 ml, vlažná

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do pekárny dáme 250 ml vlažné vody a olej. Všechny sypké přísady smícháme a přidáme k vodě s olejem.
2
Pekárnu nastavíme na základní program pečení chleba.
3
Pokud by těsto bylo příliš hutné, přilijeme ještě trochu vody.

Komentáře k receptu

  • Maruš
    Maruš |

    19. 1. 2007 10:21

    Chlebík s trochou anýzu a fenyklu nám chutná.Dělám podle jiného receptu, jen z hladké mouky a přidávám ještě trošku tlučeného koriandru.