Kedlubnová omáčka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kedlubna
    • olej
    • 1
      ks cibule
    • paprika - sladká
    • 250
      ml smetana
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kedlubny oloupeme a nakrájíme na plátky. Na oleji zpěníme kostičky cibule, přidáme papriku a nakonec kedlubny, které chvíli orestujeme. Podlijeme vodou a dusíme 15-20 minut.
2
Nakonec přidáme smetanu rozmíchanou s hladkou moukou, důkladně promícháme a krátce povaříme. Dochutíme solí. Podáváme s houskovým knedlíkem.

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    30. 10. 2007 06:27

    Mouka by se měla promíchat s vodou, NÉ se smetanou.Smetane se nemá vařit a proto by se měla vlít do omáčky nakonec, až po zahuštění.

  • Anonym
    Anonym |

    30. 10. 2007 06:27

    Mouka by se měla promíchat s vodou, NÉ se smetanou.Smetane se nemá vařit a proto by se měla vlít do omáčky nakonec, až po zahuštění.

  • Anonym
    Anonym |

    30. 10. 2007 06:27

    Mouka by se měla promíchat s vodou, NÉ se smetanou.Smetane se nemá vařit a proto by se měla vlít do omáčky nakonec, až po zahuštění.

  • renata dadova
    renata dadova |

    16. 2. 2007 15:24

    je to dobre papu,ale my to radejc s brambory a hovezim....