Autor:

Karbanátky z lososa

Střední
Ingredience
Toastový chléb
(Krajíc)
4 ks
Bílé víno 100 ml
Cibule 1 ks
Losos 500 g
Sůl 1 špetka
Bylinky
(Estragon, kopr a petrželka)
1 špetka
Hořčice plnotučná 1 lžíce
Vejce 1 ks
Citronová šťáva 2 lžíce
Pepř mletý 1 špetka
Rostlinný olej 2 lžíce
Smetana 100 ml
Zeleninový vývar 200 ml
Máslo
(1:1)
1 lžíce
Eidam sýr 150 g
Karbanátky z lososa

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Kostičky chleba namočíme ve víně. Maso z lososa omyjeme, osušíme, vykostíme a najemno posekáme. Promícháme s cibulí, chlebem, posekanými bylinkami, hořčící, vejcem, citronovou šťávou, solí a pepřem. Utvoříme karbanátky a smažíme z obou stran dozlatova. Vypečenou šťávu zředíme smetanou a vývarem. Vmícháme mouku s máslem a necháme rozpustit strouhaný sýr. Přidáme estragon, osolíme, opepříme. Karbanátky rozdělíme na talíře, přelijeme omáčkou a podáváme s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2+
4.33 3 5 1
Jahody sladké a milované. Vyzkoušejte úžasné a originální recepty Články z

Komentáře k receptu: Karbanátky z lososa

Komentáře

  1. penzionalenka   11.02.2015 | 20:05 | reagovat |

    <3

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web