Autor:

Kapr pečený na sardeli

Střední
Ingredience
Kapr 2 plátek
Citronová šťáva  
Sůl  
Rostlinný olej 2 lžička
Vývar 2 dl
Sardelová pasta  
Žloutek 1 ks
Petrželka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Osušené porce kapra pokapeme citronovou šťávou a necháme 1/4 hodiny odležet. Osušíme je, osolíme, vložíme na teflonovou pánev s rozehřatým olejem a zvolna opékame po obou stranách. Vývar rozšleháme se sardelovou pastou, polovinou podlijeme porce a upečeme do změknutí. Pečené porce vyjmeme, do omáčky vlijeme zbylou sardelovou směs rozšlehanou se žloutkem, zvolna ji přihřejeme téměř k varu za stálého míchání a nalijeme ji na porce kapra, urovnané na talířích. Posypeme je usekanou petrželkou a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Odpalované pusinky s pomerančovým krémem Kouzelné plody citrusů Články z

Komentáře k receptu: Kapr pečený na sardeli

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web