Kapr na paprice

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kapr porce
    • 250
      g slanina
    • 250
      g máslo
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 4
      dl smetana
    • 1
      lžíce paprika - sladká
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Opláchnuté a osušené porce kapra protáhneme klínky slaniny a osolíme. Na rozehřátém oleji porce kapra zvolna opečeme. Kapra vyjmeme, olej z pánve slijeme, v pánvi rozpustíme máslo a zaprášíme moukou a paprikou. Mírně osmahneme a zalijeme 1 dl vody a smetanou. Směs rozmícháme a za stálého míchání provaříme. Osolíme, vložíme zpět porce kapra a krátce podusíme. Podáváme s rýží nebo brambory.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Kája Nehodová
    Kája Nehodová |

    16. 4. 2012 19:37

    Brzy zkusím, dobrých receptů s rybou domácí není nikdy dost.