Autor:

Kapr na česneku II.

Střední
Ingredience
Kapr 100 g
Citron 1 ks
Anglická slanina 50 g
Cibule 2 ks
Pepř mletý  
Sůl  
Česnek 4 stroužek
Hladká mouka
na obalení
 
Máslo 30 g
Bílé víno - suché 200 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Očištěného kapra omyjte, osušte, nakrájejte na porce a pokapejte citronovou šťávou. Přikryjte ho utěrkou a nechte na chladném místě odležet, asi na 2 hodiny.

Slaninu a oloupané cibule nakrájejte na kostičky. Slaninu rozpusťte ve větším kastrole a cibuli na ní orestujte dozlatova. Odleženého kapra osolte, opepřete, potřete rozetřenými stroužky česneku, obalte v mouce a z obou stran opečte na směsi slaniny, cibulky a rozpuštěného másla. Opečeného kapra podlijte bílým vínem a duste asi 10 minut.

Hotovou rybu podávejte přelitou výpekem. Jako přílohu podávejte smetanové brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Penne s hovězím ragú a houbami Nejoblíbenější klasika: hovězí maso Články z

Komentáře k receptu: Kapr na česneku II.

Komentáře

  1. Zora Manasová   19.03.2007 | 22:52 | reagovat |

    100 g? To bude určite tlačová chyba.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web