Autor:

Kapr na česneku II.

Střední
Ingredience
Kapr 100 g
Citron 1 ks
Anglická slanina 50 g
Cibule 2 ks
Pepř mletý  
Sůl  
Česnek 4 stroužek
Hladká mouka
na obalení
 
Máslo 30 g
Bílé víno - suché 200 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Očištěného kapra omyjte, osušte, nakrájejte na porce a pokapejte citronovou šťávou. Přikryjte ho utěrkou a nechte na chladném místě odležet, asi na 2 hodiny.

Slaninu a oloupané cibule nakrájejte na kostičky. Slaninu rozpusťte ve větším kastrole a cibuli na ní orestujte dozlatova. Odleženého kapra osolte, opepřete, potřete rozetřenými stroužky česneku, obalte v mouce a z obou stran opečte na směsi slaniny, cibulky a rozpuštěného másla. Opečeného kapra podlijte bílým vínem a duste asi 10 minut.

Hotovou rybu podávejte přelitou výpekem. Jako přílohu podávejte smetanové brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Kapr na česneku II.

Komentáře

  1. Zora Manasová   19.03.2007 | 22:52 | reagovat |

    100 g? To bude určite tlačová chyba.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Exotické bylinky, které snadno seženete a pomůžou vám proti nachlazení Exotické bylinky, které snadno seženete a pomůžou vám proti nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web