Autor:

Kapr na česneku II.

Střední
Ingredience
Kapr 100 g
Citron 1 ks
Anglická slanina 50 g
Cibule 2 ks
Pepř mletý  
Sůl  
Česnek 4 stroužek
Hladká mouka
na obalení
 
Máslo 30 g
Bílé víno - suché 200 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Očištěného kapra omyjte, osušte, nakrájejte na porce a pokapejte citronovou šťávou. Přikryjte ho utěrkou a nechte na chladném místě odležet, asi na 2 hodiny.

Slaninu a oloupané cibule nakrájejte na kostičky. Slaninu rozpusťte ve větším kastrole a cibuli na ní orestujte dozlatova. Odleženého kapra osolte, opepřete, potřete rozetřenými stroužky česneku, obalte v mouce a z obou stran opečte na směsi slaniny, cibulky a rozpuštěného másla. Opečeného kapra podlijte bílým vínem a duste asi 10 minut.

Hotovou rybu podávejte přelitou výpekem. Jako přílohu podávejte smetanové brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Recepty na dipy, které korunují vaše dílo Články z

Komentáře k receptu: Kapr na česneku II.

Komentáře

  1. Zora Manasová   19.03.2007 | 22:52 | reagovat | závadný

    100 g? To bude určite tlačová chyba.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web