Autor:

Jednohubky v japonském stylu - tuňákové

15 minut PT0H15M
Snadné
Porce: 6
Ingredience
Vařená vejce 3 ks
Tuňák - ve vlastní šťávě
nebo v oleji
1 plechovka
Majonéza 2 lžíce
Jablka 1 ks
Citronová šťáva 1 lžička
Citronová kůra 1 lžička
Pažitka 1 svazek
Ledový salát
nebo hlávkový
1 ks
Jednohubky v japonském stylu - tuňákové

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Slané

Dáme vařit vejce natvrdo. Mezitím připravíme tuňákový salát: kousky tuňáka z konzervy slejeme, rozmělníme vidličkou, smícháme s lžící majonézy nebo zakysané smetany a citronovou šťávou a kůrou podle chuti. Přidáme jablko rozkrájené na drobné kostičky, lehce promícháme a necháme v chladu odležet.
Umyjeme listy salátu a několik stonků pažitky, které budeme potřebovat k servírování. Salát můžeme pokapat libovolnou marinádou. Uvařená vychladlá vejce nakrájíme na tenké plátky.
Do malých porcelánových nebo skleněných mističek klademe kousky salátu, na ně plátek vajíčka, kupičku tuňákového salátu a ozdobíme kousky pažitky v japonském stylu (viz obrázek).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Jednohubky v japonském stylu - tuňákové

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web