Autor:

Tuňákové karbanátky

Snadné
Ingredience
Tuňák - ve vlastní šťávě 400 g
Bramborová kaše 500 g
Vejce 1 ks
Červená cibule 1 ks
Petrželka 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Olej  
Tuňákové karbanátky

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z brambor, Rybí

Scedíme nálev z tuňáka. Nakrájíme cibuli a nasekáme petrželku. Tuňáka, bramborovou kaši, cibuli, vejce a petrželku dáme do mísy a promícháme. Osolíme a opepříme. Z těsta vytvoříme 8 karbanátků a necháme 30 minut v chladničce odpočinou. Osmažíme dozlatova.

Podáváme s citronem a zeleninovým salátem nebo s oblíbeným dipem a pečivem. Karbanátky jsou velmi jemné.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Těstoviny s mozzarellou Rychlé večeře na celý týden Články z

Komentáře k receptu: Tuňákové karbanátky

Komentáře

  1. Jiří   12.01.2014 | 8:58 | reagovat |

    Spíš bych to nazval tuňákové bramboráčky. Chutnají velmi dobře, jen ta výroba karbanátků mi nešla. Udělal jsem bramborovou kaši z brambor C, pomocí mixéru jsem přimíchal tuňáka a vznikla - masová kaše, vůbec to nejde tvarovat, jednotlivé placky se na pánvi trhají.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web