Autor:

Játra na česneku

Snadné
Ingredience
Vepřová játra 600 g
Pepř celý 1 špetka
Červená cibule 1 ks
Jarní cibulka 1 svazek
Sůl 1 lžička
Česnek 5 stroužek
Sádlo 2 lžíce
Hladká mouka 1 lžíce
Sojová omáčka 1 lžíce
Červené víno 50 ml
Vývar 200 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti, Vepřové

Játra očistíme a odblaníme, opláchneme je a nakrájíme na menší kousky (např. na menší nudličky). Všechnu cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme ostrým nožem nadrobno. Na pánvi rozpálíme sádlo a nakrájená játra na něm krátce opečeme. Přidáme cibulku a česnek a vše ještě orestujeme. Játra zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme vínem a vývarem. Na mírném ohni dusíme asi 10 minut. Nakonec ochutíme mletým červeným pepřem, solí a dle chuti přidáme sojovou omáčku.

Podáváme s opečeným chlebem nebo vařenými bramborami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Slezský bigoš Ty nejlepší recepty z Čech a Moravy Články z

Komentáře k receptu: Játra na česneku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web