Jarní závitky z Vietnamu

Hodnocení:

Moje:

45 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g mleté maso
    • 5
      ks jidášovo ucho
    • 1
      lahev pivo
    • 2
      ks vejce
    • 2
      ks cibule Jedna nakrájená na drobno druhá nastrouhaná
    • 1
      ks mrkev nastrouhaná
    • 1
      ks kedlubna stačí půlka větší nebo jedna menší
    • 40
      g skleněné nudle
    • 1
      balení rýžový papír 1 až 2 balení
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžíce olej oleje víc záleží v čem to budete smažit

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jidášovo ucho spaříme horkou vodou a necháme 15 minut odstát. Potom tvrdší část nakrájíme nadrobno.
2
Všechny ingredience kromě piva a rýžového papíru vložíme do velké mísy a rukama řádně prohněteme.
3
Pivo nalijeme do větší misky a namočíme do něj rýžový papír. Z něj potom motáme masové závitky. Smažíme na oleji dozlatova.
4
Podáváme se skleněnými nudlemi a rybí omáčkou.
5
----
6
Převzato z pořadu //Cestování s vařečkou//.
7
Převzato proto, že zde lidé do jarních závitků cpou strouhanku a jiná zvěrstva!
Zařazení: Maso Mleté
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Victoria666
    Victoria666 |

    10. 8. 2014 18:22

    Přání se splnilo ;-)

  • Miu
    Miu |

    31. 7. 2014 12:47

    dlouho jsem se tu snažila najít recept který by byl aspoň s houbou a bez strouhanky!

  • Martinka
    Martinka |

    8. 4. 2014 21:55

    Pro ty, kteří shánějí potřebné ingredience mohu doporučit eshop www.prosteasijske.cz našla jsem zde vše od rýžového papíru po sojovou omáčku :-) :-) :-)