Autor:

Jahody v karamelu

Střední
Ingredience
Cukr krystal 200 g
Jahody 500 g
Šlehačka  
Jablečný mošt
nebo rybízový
1 sklenice

Postup přípravy:

Cukr s moštem uvedeme do varu. Jahody se stopkami omáčíme v karamelu a necháme vychladnout. Každý stolovník si bere jahody za stopku a obaluje si je ve šlehačce.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Polévka oháňková s květákem Menu podle starých kuchařek Články z

Komentáře k receptu: Jahody v karamelu

Komentáře

  1. kakatka   27.05.2007 | 16:42 | reagovat |

    já myslím, že je to příliš sladké.. A taky s tou stopkou zo není uplě ok řešení-stačí vidličky na fondue

  2. Anonym   05.09.2005 | 22:10 | reagovat |

    Zkoušela jsem, ale nápoj neztuhl. Karamel se přece nedělá z moštu, ale pouze z cukru a pár kapek vody!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní! Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní!
Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari! Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari!
Chce vás jen do postele? 5 znaků, podle kterých to poznáte! Chce vás jen do postele? 5 znaků, podle kterých to poznáte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web