Autor:

Jablečné pité

Střední
Ingredience
Hladká mouka 550 g
Vejce 2 ks
Palmarín
(nebo jiný tuk na pečení)
1 ks
Prášek do pečiva 1 balíček
Moučkový cukr 200 g
Jablka 1/2 kg
Skořicový cukr 2 ks
Jablečné pité

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Z mouky, vajíček, Palmarinu, cukru a prášku do pečiva vypracujeme těsto, rozdělíme na dvě části, vyválíme těsto na hroubku cca 2 cm o velikosti plechu.

Na pomoučený plech dáme jedno rozválené těsto, posypeme nastrouhanými jablky a skořicovým cukrem a přikryjeme druhým rozváleným těstem.

Okraje zatlačíme prstama. Vrch těsta přepícháme vidličkou a dáme péct, dokud těsto nezačne chytat růžovou barvu (cca 30 min., 180 stupňů).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Ořechová miminka Milujeme vánoční cukroví - díl II. Články z

Komentáře k receptu: Jablečné pité

Komentáře

  1. Klára K.   06.11.2010 | 15:54 | reagovat |

    Prosím autora receptu, pokiaľ nesúhlasíte s fotkami, dajte vedieť, odstránim ich.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web