Autor:

Jablečné pité

Střední
Ingredience
Hladká mouka 550 g
Vejce 2 ks
Palmarín
(nebo jiný tuk na pečení)
1 ks
Prášek do pečiva 1 balíček
Moučkový cukr 200 g
Jablka 1/2 kg
Skořicový cukr 2 ks
Jablečné pité

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Z mouky, vajíček, Palmarinu, cukru a prášku do pečiva vypracujeme těsto, rozdělíme na dvě části, vyválíme těsto na hroubku cca 2 cm o velikosti plechu.

Na pomoučený plech dáme jedno rozválené těsto, posypeme nastrouhanými jablky a skořicovým cukrem a přikryjeme druhým rozváleným těstem.

Okraje zatlačíme prstama. Vrch těsta přepícháme vidličkou a dáme péct, dokud těsto nezačne chytat růžovou barvu (cca 30 min., 180 stupňů).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Bylinkový koláč Koláče z křehkého těsta - sladké i slané recepty Články z

Komentáře k receptu: Jablečné pité

Komentáře

  1. Klára K.   06.11.2010 | 15:54 | reagovat | závadný

    Prosím autora receptu, pokiaľ nesúhlasíte s fotkami, dajte vedieť, odstránim ich.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web