Jablečné čatní s cibulí

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg jablka
    • 250
      g cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 200
      g cukr
    • 4
      lžíce rozinky
    • 100
      ml ocet
    • 1
      hrnek voda
    • zázvor - mletý a chilli koření
    • 1
      ks feferonka nadrobno nakrájená

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jablka oloupeme a nakrájíme na kousky, cibuli na kolečka, Obojí vložíme do hrnce, chvilku dusíme bez vody a pak zalijeme vodou s cukrem. Přidáme ostatní přísady a necháme hodinu probublávat. Hotové dáváme do sklenic, které uzavřeme a necháme v chladnu. Pro delší konzervaci můžeme ještě sterilovat asi 20 minut při 80 °C.
2
Zdroj: časopis AHA.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.