Autor:

italský bramborový salát

Střední
Ingredience
Brambory
malých ve slupce
400 g
Sušená rajčata 8 ks
Majonéza 4 lžíce
Petrželka 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Brambory operte a očistěte a dejte je do hrnce s vodou. Přiveďte k varu a vařte 8-12 minut, nebo až začnou měknout. (Doba varu závisí na velikosti brambor). Ostrým nožem pokrájejte sušená rajčata na tenké plátky. K přípravě zálivky smíchejte v misce jogurt a majonézu a podle chuti mírně osolte a opepřete. Promíchejte se sušenými rajčaty a nasekanou petrželkou. Brambory vyjměte děrovanou naběračkou, důkladně je osušte a dejte je stranou vychladnout. Používáte-li větší brambory, nakrájejte je na 5 cm velké špalíky. Brambory přelijte zálivkou a důkladně promíchejte. Bramborový salát dejte vychladnout na 20 minut do lednice a pak podávejte jako předkrm nebo přílohu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tomatové velouté Sváteční pohoštění Články z

Komentáře k receptu: italský bramborový salát

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web