Autor:

Hruškový koláč IV.

Střední
Těsto
Máslo 1 kostka
Polohrubá mouka 250 g
Voda 5 lžíce
Sůl 1 špetka
Krém
Vejce 3 ks
Cukr 3 lžíce
Mléko 2 hrnek
Hrušky
zralé
5 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče

Z másla, mouky a vody vypracujeme těsto, vyválíme a vyložíme jím formu, na stěnách uděláme okraj. Na těsto poklademe plátky oloupaných hrušek. V kastrolku smícháme mléko, cukr a vejce. Za stálého míchání zahřejeme na mírném ohni do zhoustnutí, Nevaříme. Potom zahřátou směs nalijeme na připravené těsto s hruškami a zapečeme asi 40 minut ve středně vyhřáté troubě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Reklama
Jednohubky z kozího sýra a oříšků Tip na víkend: Oříškové variace Články z

Komentáře k receptu: Hruškový koláč IV.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web