Autor:

Hruškový koláč IV.

Střední
Těsto
Máslo 1 kostka
Polohrubá mouka 250 g
Voda 5 lžíce
Sůl 1 špetka
Krém
Vejce 3 ks
Cukr 3 lžíce
Mléko 2 hrnek
Hrušky
zralé
5 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče

Z másla, mouky a vody vypracujeme těsto, vyválíme a vyložíme jím formu, na stěnách uděláme okraj. Na těsto poklademe plátky oloupaných hrušek. V kastrolku smícháme mléko, cukr a vejce. Za stálého míchání zahřejeme na mírném ohni do zhoustnutí, Nevaříme. Potom zahřátou směs nalijeme na připravené těsto s hruškami a zapečeme asi 40 minut ve středně vyhřáté troubě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Reklama
Jahodový koláč Recept na úžasný jahodový koláč Články z

Komentáře k receptu: Hruškový koláč IV.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Retro fotografie: Podívejte se, co se v minulém století nosilo na horách Retro fotografie: Podívejte se, co se v minulém století nosilo na horách
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web