Autor:

HŘÍBKY PLNĚNÉ

Střední
Ingredience
Hříbky 12 ks
Česnek 2 stroužek
Šalotka
krájené nadrobno
3 ks
Šunka
na kostičky
100 g
Slanina
na kostičky
50 g
Strouhanka 2 lžíce
Bílé víno - suché 100 ml
Olivový olej 2 lžíce
Petrželka 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

Houby očistíme, odřízneme kloboučky a pod kloboučky odstraníme trubky. Kloboučky povaříme 1 minutu ve vařící osolené vodě a necháme okapat. Zapékací misku vytřeme olejem a česnekem a na ní položíme hlavičky hnědou stranou dolů. Druhou stranu lehce potřeme olejem a zprudka pečeme 5 minut v troubě. Přikryjeme alobalem a pečeme za nejmírnější teploty.

Mezitím si připravíme nádivku: nohy hub nakrájíme nadrobno, přidáme ostatní přísady a nasekaný stroužek česneku a dobře promícháme.

Vzniklou směsí naplníme kloboučky hříbků a pečeme dalších 20 minut, občas pokapeme bílým vínem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rozkvétá černý bez. Jak z něj vyrobit lahodný sirup nebo med? Články z

Komentáře k receptu: HŘÍBKY PLNĚNÉ

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web