Hrách zapékaný se zelím

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g hrách
    • 200
      ml rajčatová šťáva
    • 500
      g kysané zelí bílé
    • 100
      g eidam sýr
    • 40
      g strouhanka
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Předem namočený hrách uvaříme do husté kaše. Ke kaši zamícháme rajčatovou šťávu, kysané zelí, sůl a pepř, a směs vlijeme do vymazaného pekáčku vysypaného strouhankou a zapečeme. Před dopečením posypeme strouhaným sýrem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Pavel Tihlařík
    Pavel Tihlařík |

    6. 5. 2014 13:11

    Přikláním se k variantě s cibulí a špekem. Jídlo je pak velmi chutné.

  • listicka777@seznam.cz
    listicka777@seznam.cz |

    23. 10. 2013 15:46

    čabajku přidejte opečenoou chytne to šmrnc :) ;-)

  • Pilný jedlík
    Pilný jedlík |

    25. 9. 2013 20:06

    Sním téměř vše, až na wasabi. Od té doby, co jsem zkusil tento recept se můj seznam zapovězených pokrmů rozšířil o hrách zapékaný se zelím. Chuť by opravdu možná šla trochu narovnat špekem a cibulkou. Osobně se však již do reparátu pouštět nebudu. Všem přeji dobrou chuť.

  • Zdena z JM
    Zdena z JM |

    4. 5. 2006 06:15

    Když se to dělá přesně podle receptu,není to nic moc.Asi by to opravdu chtělo vylepšit tou cibulkou a třeba slaninou.

  • Adi
    Adi |

    4. 4. 2006 20:18

    Tento recept som skusala aj s Makyho tipom = spekom a cibulkou. Do zmesi som este naviac pridala osmahnute kuracie prsia nakrajane na kosticky. Chutnalo to vynikajuco!!! A dokonale zahnalo akekolvek pocity hladu :-)

  • maky
    maky |

    24. 2. 2005 08:21

    Docela zajímavé chuti. Sice to nevypadá nic moc ale je to dobré. Příště až to budu dělat bych asi na špeku udělala trochu cibulky a vmíchala to.Myslím že hlavně ten špek by tomu dal vůni.