Hovězí na hořčici

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Jojinka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • špek
    • 2
      lžíce hořčice
    • česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • cibule
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • mletá paprika
    • hladká mouka
    • 0,5
      kg hovězí maso

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso v celku naložit do marinády z hořčice, papriky, soli a pepře. Cibulku nakrájet na jemno, stejně tak špek, osmažit na oleji, přidat prolisovaný česnek, jen lehce osmahnout aby nezhořknul a přidat maso. Opéct ze všech stran, podlít a dusit do měkka. Měkké maso vyndat a šťávu (šťáva se může i rozmixovat, více se propojí chutě) jen lehce zahustit. Maso nakrájet na plátky, vrátit do omáčky a ještě prohřát.
2
Nejlepší přílohou jsou domácí bramborové knedlíky.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.