Autor:

Hovězí na hořčici

Střední
Ingredience
Špek  
Hořčice 2 lžíce
Česnek  
Sůl  
Pepř mletý  
Cibule  
Rostlinný olej 1 lžíce
Mletá paprika  
Hladká mouka  
Hovězí maso 1/2 kg

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso v celku naložit do marinády z hořčice, papriky, soli a pepře. Cibulku nakrájet na jemno, stejně tak špek, osmažit na oleji, přidat prolisovaný česnek, jen lehce osmahnout aby nezhořknul a přidat maso. Opéct ze všech stran, podlít a dusit do měkka. Měkké maso vyndat a šťávu (šťáva se může i rozmixovat, více se propojí chutě) jen lehce zahustit. Maso nakrájet na plátky, vrátit do omáčky a ještě prohřát.

Nejlepší přílohou jsou domácí bramborové knedlíky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Hovězí na hořčici

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Český design: Téměř nezničitelné kabelky z bezpečnostních pásů Český design: Téměř nezničitelné kabelky z bezpečnostních pásů
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web