Autor:

Hovězí na hořčici

Střední
Ingredience
Špek  
Hořčice 2 lžíce
Česnek  
Sůl  
Pepř mletý  
Cibule  
Rostlinný olej 1 lžíce
Mletá paprika  
Hladká mouka  
Hovězí maso 1/2 kg

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso v celku naložit do marinády z hořčice, papriky, soli a pepře. Cibulku nakrájet na jemno, stejně tak špek, osmažit na oleji, přidat prolisovaný česnek, jen lehce osmahnout aby nezhořknul a přidat maso. Opéct ze všech stran, podlít a dusit do měkka. Měkké maso vyndat a šťávu (šťáva se může i rozmixovat, více se propojí chutě) jen lehce zahustit. Maso nakrájet na plátky, vrátit do omáčky a ještě prohřát.

Nejlepší přílohou jsou domácí bramborové knedlíky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Pomazánka z pečeného česneku Báječná listopadová čtyřka Články z

Komentáře k receptu: Hovězí na hořčici

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web