Autor:

Hovězí křenová roláda

Střední
Ingredience
Hovězí maso 1 plátek
Strouhaný křen 400 g
Máslo 125 g
Smetana 200 ml
Hladká mouka 2 lžíce
Cibule 1 ks
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Plát masa naklepeme a osolíme. Křen smícháme s máslem a rozetřeme na maso. Svineme do rolády a převážeme. V pekáči na oleji zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli, vložíme roládu a dusíme za občasného podlévání horkou vodou. Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme ve smetaně rozmíchanou moukou.

Roládu nakrájíme na plátky a podávame s brambory. Můžeme ji také nechat vychladnout a na tenké plátky nakrájenou podávat jako součást studené mísy.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Trhané vepřové maso krok za krokem (5.) Trhané vepřové maso krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Hovězí křenová roláda

Komentáře

  1. Lucanio   31.03.2013 | 15:15 | reagovat |

    Křenu není potřeba dávat tolik a omáčka se mi moc nepovedla. Jako přílohu jsem použil bramborovou kaši a byl to dobrý nedělní oběd.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web