Autor:

Hovězí křenová roláda

Střední
Ingredience
Hovězí maso 1 plátek
Strouhaný křen 400 g
Máslo 125 g
Smetana 200 ml
Hladká mouka 2 lžíce
Cibule 1 ks
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Plát masa naklepeme a osolíme. Křen smícháme s máslem a rozetřeme na maso. Svineme do rolády a převážeme. V pekáči na oleji zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli, vložíme roládu a dusíme za občasného podlévání horkou vodou. Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme ve smetaně rozmíchanou moukou.

Roládu nakrájíme na plátky a podávame s brambory. Můžeme ji také nechat vychladnout a na tenké plátky nakrájenou podávat jako součást studené mísy.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Tagliatelle s liškami Tagliatelle 4x jinak Články z

Komentáře k receptu: Hovězí křenová roláda

Komentáře

  1. Lucanio   31.03.2013 | 15:15 | reagovat |

    Křenu není potřeba dávat tolik a omáčka se mi moc nepovedla. Jako přílohu jsem použil bramborovou kaši a byl to dobrý nedělní oběd.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web