Autor:

Hermelín ve cmundě

Střední
Ingredience
Brambory
Větší
3 ks
Mléko 200 ml
Vejce 2 ks
Česnek 2 stroužek
Pepř mletý 1 špetka
Sůl 1 lžička
Hladká mouka 180 g
Majoránka 1 lžička
Kmín 1 špetka
Žampiony 80 g
Hermelín 2 ks
Rostlinný olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z mléka / sýra

Oloupané brambory nastrouhejte na jemno a přebytečnou vodu slijte. Přidejte mléko, vejce, utřené stroužky česneku, pepř, sůl, hladkou mouku, majoránku, kmín a nadrobno nasekané žampiony. Všechny suroviny důkladně promíchejte. Hermelíny vodorovně překrojte a potom ještě nakrájejte na čtvrtky, takže získate osm kousků sýra. V lívanečníku rozpalte olej.

Polévkovou lžící vložte bramborovou směs, dejte na ni čtvrtku hermelínu a přikryjte vrstvou bramborového těsta. Takto připravte všechny bramboráčky. Naplněné bramboráčky opečte po obou stranách dozlatova.

Servírujte je s čerstvou zeleninou nebo zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1
Italské gastrotoulky aneb Co kde v Itálii ochutnat? Články z

Komentáře k receptu: Hermelín ve cmundě

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web