Hermelín ve cmundě

moje hodnocení:

1,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      ks brambory Větší
    • 200
      ml mléko
    • 2
      ks vejce
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžička sůl
    • 180
      g hladká mouka
    • 1
      lžička majoránka
    • 1
      špetka kmín
    • 80
      g žampiony
    • 2
      ks hermelín
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupané brambory nastrouhejte na jemno a přebytečnou vodu slijte. Přidejte mléko, vejce, utřené stroužky česneku, pepř, sůl, hladkou mouku, majoránku, kmín a nadrobno nasekané žampiony. Všechny suroviny důkladně promíchejte. Hermelíny vodorovně překrojte a potom ještě nakrájejte na čtvrtky, takže získate osm kousků sýra. V lívanečníku rozpalte olej.
2
Polévkovou lžící vložte bramborovou směs, dejte na ni čtvrtku hermelínu a přikryjte vrstvou bramborového těsta. Takto připravte všechny bramboráčky. Naplněné bramboráčky opečte po obou stranách dozlatova.
3
Servírujte je s čerstvou zeleninou nebo zeleninovým salátem.
Zařazení: Pokrmy Z mléka / sýra

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.