Guláš v pekáči

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g točený salám
    • cibule
    • 200
      ml voda
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      kg hovězí maso
    • 200
      ml kečup - jemný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na kostičky, salám a cibuli na kolečka. Osolíme, opepříme, přidáme olej, kečup, vodu. Vše dobře v pekáči promícháme, přikryjeme pokličkou a pečeme v troubě. Občas musíme směs promíchat, případně podlít. Příloha: pečivo, hranolky.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Petra Marvanová
    Petra Marvanová |

    7. 5. 2009 16:42

    Výborný, dávám jedna. Je rychlý a velmi snadný, přitom chuťově vynikající. Já jen přidala ještě gulášové koření a příště budu salám krájet na kostičky, protože ta kolečka jsou velká.