Autor:

Fazolková omáčka

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Zelené fazolky 300 g
Ocet
podle chuti
 
Sůl  
Jíška  
Uzené maso - plátky
(nebo slanina)
4 ks
Pepř mletý  
Fazolková omáčka

Postup přípravy:

Na pánvi lehce osmahneme a prohřejeme plátky masa. Vyndáme ho a dáme tam nakrájené fazolky (2-3 cm), přidáme vodu a necháme povařit, dokud nezměknou. Opepříme a dochutíme octem, pole chuti můžete přidat i sůl. Zahustíme jíškou a vrátíme maso, aby se před podáváním ještě prohřálo.

Podáváme s bramborovým knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)
Hráškovo-parmazánové suflé Neodolatelné recepty z jarní zeleniny Články z

Komentáře k receptu: Fazolková omáčka

Komentáře

  1. Petr   08.02.2015 | 19:39 | reagovat | závadný

    Kolik tý vody, když je to omáčka? Měl sem to divný, nejdřív uplně bez chuti a pak to bylo zas jen octoví. Celkem kekel, ještěže bylo to uzený.

  2. Fazole   20.01.2013 | 12:54 | reagovat | závadný

    Zelené fazolky nejsou luštěnina.

    1. BiZet   27.06.2014 | 12:26 | reagovat | závadný

      Ale?! To je mi novina!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web