Fazolková omáčka

Hodnocení:

Moje:

20 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g zelené fazolky
    • ocet podle chuti
    • sůl
    • jíška
    • 4
      ks uzené maso - plátky (nebo slanina)
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánvi lehce osmahneme a prohřejeme plátky masa. Vyndáme ho a dáme tam nakrájené fazolky (2-3 cm), přidáme vodu a necháme povařit, dokud nezměknou. Opepříme a dochutíme octem, pole chuti můžete přidat i sůl. Zahustíme jíškou a vrátíme maso, aby se před podáváním ještě prohřálo.
2
Podáváme s bramborovým knedlíkem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Petr
    Petr |

    8. 2. 2015 19:39

    Kolik tý vody, když je to omáčka? Měl sem to divný, nejdřív uplně bez chuti a pak to bylo zas jen octoví. Celkem kekel, ještěže bylo to uzený.

  • BiZet
    BiZet |

    27. 6. 2014 12:26

    Ale?! To je mi novina!

  • Fazole
    Fazole |

    20. 1. 2013 12:54

    Zelené fazolky nejsou luštěnina.