Autor:

Fazolková omáčka

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Zelené fazolky 300 g
Ocet
podle chuti
 
Sůl  
Jíška  
Uzené maso - plátky
(nebo slanina)
4 ks
Pepř mletý  
Fazolková omáčka

Postup přípravy:

Na pánvi lehce osmahneme a prohřejeme plátky masa. Vyndáme ho a dáme tam nakrájené fazolky (2-3 cm), přidáme vodu a necháme povařit, dokud nezměknou. Opepříme a dochutíme octem, pole chuti můžete přidat i sůl. Zahustíme jíškou a vrátíme maso, aby se před podáváním ještě prohřálo.

Podáváme s bramborovým knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Bylinková polévka s fialkovými listy v těstíčku Jarní menu dozelena Články z

Komentáře k receptu: Fazolková omáčka

Komentáře

  1. Petr   08.02.2015 | 19:39 | reagovat |

    Kolik tý vody, když je to omáčka? Měl sem to divný, nejdřív uplně bez chuti a pak to bylo zas jen octoví. Celkem kekel, ještěže bylo to uzený.

  2. Fazole   20.01.2013 | 12:54 | reagovat |

    Zelené fazolky nejsou luštěnina.

    1. BiZet   27.06.2014 | 12:26 | reagovat |

      Ale?! To je mi novina!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit? Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit?
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web