Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0x
0
0.00 0 Grilovaný candát na rajčatech 5 1
Autor:

Grilovaný candát na rajčatech

45 minut PT0H45M
Střední
Porce: 6
Ingredience
Citron 1 ks
Zázvor
(malý kousek)
 ks
Olivový olej 3 lžíce
Candát
(filety)
800 g
Rajčata 1 kg
Žlutý meloun 400 g
Česnek 1 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Pomeranč 1 ks
Balzamikový ocet 3 lžíce
Bazalka 1/2 svazek
Skořice 1/2 lžička
Grilovaný candát na rajčatech

Postup přípravy:

Citron ostrouhejte a šťávu vymačkejte, oloupaný zázvor nadrobno nakrájejte. Kůru, šťávu a zázvor promíchejte se 2 lžícemi oleje a skořicí. Do této marinády naložte na kousky nakrájenou rybu. Očištěná rajčata nakrájejte na plátky, dužninu melounu na kousky. Z octa, pomerančové šťávy a rozdrceného česneku prošlehejte zálivku, osolte ji a opepřete, promíchejte s rajčaty a melounem. Rybu opečte na rozpáleném grilu nebo grilovací pánvi a podávejte se salátem posypaným lístky bazalky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Polévka oháňková s květákem Menu podle starých kuchařek Články z

Komentáře k receptu: Grilovaný candát na rajčatech

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Svěží, lehké i hříšné přílohy ke grilovanému masu Svěží, lehké i hříšné přílohy ke grilovanému masu
Ovoce při dietě: Pomoc, nebo prokletí? Víme, na co si dát pozor! Ovoce při dietě: Pomoc, nebo prokletí? Víme, na co si dát pozor!
Koho se bojíte? Ukáže to, jaké jsou vaše skryté vlastnosti Koho se bojíte? Ukáže to, jaké jsou vaše skryté vlastnosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web