Autor:

Perník s jablky 2

Snadné
Ingredience
Jablka 350 g
Vejce 2 ks
Kakao 2 lžíce
Polohrubá mouka 300 g
Prášek do perníku 1 balíček
Mléko polotučné 150 ml
Rostlinný olej 100 ml
Cukr krupice 180 g
Hnědý rum
i více
2 lžíce
Perník s jablky 2

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Oloupaná jablka nastrouháme, přidáme vše ostatní, pokud se nám zdá těsto husté můžeme zředit troškou mléka. Přilijeme na vymazaný a vysypaný malý plech nebo na pečící papír a pečeme v mírné troubě cca 45 min (160 °C horkovzdušná trouba, 180 °C normální).

Po vychladnutí můžeme polít čokoládovou polevou a posypat strouhanými ořechy nebo kokosem. Je opravdu výborný.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Perník s jablky 2

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web