Gnocchi s kuřecím masem a smetanou

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 9
30 minut
4
porce
neuvedeno
autor: DJKate

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      balíček gnocchi
    • 0,5
      kg kuřecí maso prsa
    • sůl
    • pepř mletý
    • oregáno
    • grilovací koření koření dle chuti
    • 2
      ks cibule
    • 200
      g sýr niva
    • 200
      g cihla nastrouhaná
    • 2
      ks smetana
    • máslo
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V hrnci uvaříme noky dle návodu, slijeme a připravíme velký pekáč, který trochu vymastíme máslem a nasypeme noky do pekáče. Ve větší pánvičce zesklovatíme cibulku na oleji a přidáme na nudličky nakrájené kuřecí maso, posolíme, opepříme, přidáme koření a dusíme do měkka. Nivu nakrájíme na drobno a přidáme spolu se sýrem k masu a necháme volně rozpustit, hned přidáme dvě smetany a chvíli povaříme, cca 3 minuty. Pak vše z pánvičky nalijeme do pekáče a promícháme s noky.
2
V rozpálené troubě pečeme 1/2 hodinky.
Zařazení: Maso Drůbeží
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • jakub
    jakub |

    30. 4. 2017 12:15

    co je v surovinách to cihla ?

  • Josef
    Josef |

    22. 5. 2016 15:44

    parádní info jen je nám to všem u prdele :D :-| :-D

  • ncvby
    ncvby |

    17. 10. 2015 11:03

    Se neposer, demente. :-P

  • petulka
    petulka |

    4. 11. 2012 17:07

    výborné děkuju za tip ;-)

  • Bustedka
    Bustedka |

    19. 6. 2012 23:33

    Výborné jídlo, které od objevení receptu dělám doma pravidelně:-) a všem chutná :-)

  • klap.zobak
    klap.zobak |

    30. 1. 2011 22:29

    Chutnalo...:o))))

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova |

    22. 10. 2007 02:30

    Je to výborné,dělám to už dlouho a ještě lepší když se zvlášť udělá špenát,rozpustí se v něm ty sýry,česnek,smetana,muškát a pak to vše smíchám a navíc přidávám rozkrájený hermelín,takže 4 druhy sýra a je to delikatesa.

  • Oli Preuc
    Oli Preuc |

    21. 10. 2007 14:13

    Fantastické, díky... Ještě před podáváním doporočuju přesypnout troškou parmezánu...

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova |

    17. 10. 2007 13:32

    Tak dávám za 1,neboť je to opravdu rychlé a dobré.Nevím proč někdo,když vidí chválu na recept,ihned dává špatnou známku,takže jí trochu pozvednu!

  • Z13
    Z13 |

    17. 10. 2007 11:43

    Skutečně luxusní. Jen nedoporučuji dělat poloviční porci, jako jsem dělala já (jsme jen 2), protože vůbec nic nezbylo ;-)

  • Jakub Hrib
    Jakub Hrib |

    12. 9. 2007 20:11

    Právě jsme dělali s haluškami, bez zapékání a bylo to stejně dobré jako v italské restauraci. Přidali jsme ještě žampiony a nemělo to chybu. Dávám za jedničku s hvězdičkou.

  • Anonym
    Anonym |

    2. 6. 2007 19:50

    výborné Alina

  • Marča Ma
    Marča Ma |

    2. 6. 2007 12:51

    Použila jsem Vegetu, místo gril. koření...trošku jsem měla obavy, ale stálo to za to :)

  • Jozef T.
    Jozef T. |

    17. 5. 2007 22:56

    Perfektné, len taliansky pravopis je "Gnocchi". Tak, ako je to napísané vo Vašom recepte sa to číta ňoči. Má to byť ňoki.

  • jana
    jana |

    17. 5. 2007 11:47

    Prosím jaké smetany, na šlehání, sladká nebo zakysaná?