Autor:

Filety s provensálskou omáčkou

Snadné
Ingredience
Sušená rajčata
4 - 5, v oleji
5 ks
Kapary 2 lžíce
Česnek
drobně nasekaný
1 lžíce
Tymián
sušený nebo 1 lžíce čerstvého
1 lžička
Bílé víno - suché 1 hrnek
Voda 1 hrnek
Filety
z mořské ryby
4 plátek
Sůl  
Pepř mletý  
Olej 2 lžíce
Filety s provensálskou omáčkou

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Do pekáče nebo zapékací mísy dáme olej, nakrájená rajčata, kapary, česnek a tymián a vložíme do trouby prohřát (rozvonět). Pak přilijeme vodu a víno a necháme provařit cca 5 minut. Do vzniklé omáčky vložíme porce osolené a opepřené ryby a zapečeme cca 20 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 11 x
1-
4.73 11 5 1
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Filety s provensálskou omáčkou

Komentáře

  1. Dankova   15.12.2011 | 6:49 | reagovat |

    rybka byla netradicni a mnam, mnam

  2. Věra Škoulová   28.05.2011 | 19:11 | reagovat |

    Já porce ryb nejdřív okořením, obalím v hladké mouce, osmažím a pak teprve dávám do pekáčku zapéct. Výborná úprava rybího masa :-) .

  3. ladka stafl   31.05.2010 | 10:39 | reagovat |

    Koukám, že u Jirky se s rybičkama řádí, to se mi lííbííí

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak se vyrovnat s nevěrou: Je to definitivní konec, nebo nový začátek? Jak se vyrovnat s nevěrou: Je to definitivní konec, nebo nový začátek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web