Autor:

Filety s provensálskou omáčkou

Snadné
Ingredience
Sušená rajčata
4 - 5, v oleji
5 ks
Kapary 2 lžíce
Česnek
drobně nasekaný
1 lžíce
Tymián
sušený nebo 1 lžíce čerstvého
1 lžička
Bílé víno - suché 1 hrnek
Voda 1 hrnek
Filety
z mořské ryby
4 plátek
Sůl  
Pepř mletý  
Olej 2 lžíce
Filety s provensálskou omáčkou

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Do pekáče nebo zapékací mísy dáme olej, nakrájená rajčata, kapary, česnek a tymián a vložíme do trouby prohřát (rozvonět). Pak přilijeme vodu a víno a necháme provařit cca 5 minut. Do vzniklé omáčky vložíme porce osolené a opepřené ryby a zapečeme cca 20 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 16 x
1
4.81 16 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 16x)
Kari dresink Lahodné domácí dipy ke grilovanému masu nebo zelenině Články z

Komentáře k receptu: Filety s provensálskou omáčkou

Komentáře

  1. Dankova   15.12.2011 | 6:49 | reagovat | závadný

    rybka byla netradicni a mnam, mnam

  2. Věra Škoulová   28.05.2011 | 19:11 | reagovat | závadný

    Já porce ryb nejdřív okořením, obalím v hladké mouce, osmažím a pak teprve dávám do pekáčku zapéct. Výborná úprava rybího masa :-) .

  3. ladka stafl   31.05.2010 | 10:39 | reagovat | závadný

    Koukám, že u Jirky se s rybičkama řádí, to se mi lííbííí

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web