Autor:

Filety s česnekovými výhonky

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Filety
z tresky, pangasia, kapra... pro dvě osoby, cca
400 g
Sůl  
Pepř mletý
nebo koření na ryby
 
Hladká mouka
na obalení
 
Máslo
na osmažení společně s menším podílem oleje
 
Česnekové výhonky
očištěné, pokrájené - cca
1 hrnek
Anglická slanina
nebo moravská, Váhalova...
120 g
Filety s česnekovými výhonky

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Ze zeleniny, Rybí, Uzeniny

Filety osolíme, okořeníme a obalíme v hladké mouce. Na rozpuštěném másle s trochou oleje (aby se nám máslo nepřepalovalo) osmažíme připravené filety z obou stran dozlatova, které po osmažení uložíme v teple. Do výpeku přisypeme pokrájené česnekové výhonky a slaninu. Vše zprudka za stálého míchání osmažíme, dochutíme dle chuti solí a pepřem a přidáme na talíř ke smaženým filetům.

Podáváme s bramborovou přílohou.

Místo česnekových výhonků můžeme použít zelené fazolkové lusky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Láhev plná vánoční vůně Články z

Komentáře k receptu: Filety s česnekovými výhonky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web