Filety s česnekovými výhonky

Hodnocení:

Moje:

-
2
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g filety z tresky, pangasia, kapra... pro dvě osoby, cca
    • sůl
    • pepř mletý nebo koření na ryby
    • hladká mouka na obalení
    • máslo na osmažení společně s menším podílem oleje
    • 1
      hrnek česnekové výhonky očištěné, pokrájené - cca
    • 120
      g anglická slanina nebo moravská, Váhalova...

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filety osolíme, okořeníme a obalíme v hladké mouce. Na rozpuštěném másle s trochou oleje (aby se nám máslo nepřepalovalo) osmažíme připravené filety z obou stran dozlatova, které po osmažení uložíme v teple. Do výpeku přisypeme pokrájené česnekové výhonky a slaninu. Vše zprudka za stálého míchání osmažíme, dochutíme dle chuti solí a pepřem a přidáme na talíř ke smaženým filetům.
2
Podáváme s bramborovou přílohou.
3
Místo česnekových výhonků můžeme použít zelené fazolkové lusky.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.