Filety po italsku

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 33
neuvedeno
1
porce
neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks filet z mořské štiky nebo z amura, pangasia...
    • italské koření
    • mořská sůl
    • hladká mouka
    • olej , nejlépe olivový
    • 1
      hrst červená paprika na nudličky pokrájená
    • 1
      hrst pórek pokrájený
    • 1
      hrst cherry rajčátka
    • 1
      hrst cuketa mladá, se slupkou, pokrájená

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filety okořeníme, osolíme a jemně zaprášíme moukou. Na pánvi s trochou rozpáleného oleje osmažíme filet z jedné strany dozlatova, pak otočíme a smažíme dozlatova i z druhé strany, společně s připravenou zeleninou. Zeleninu solíme až po osmažení.
2
Podáváme s bagetkou, bramborem nebo opečeným toustem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • nvjt6
    nvjt6 |

    8. 4. 2017 13:37

    Jinak pangase ani nedělám. Zakápnout citronem je taky dobré. :-)

  • Markéta
    Markéta |

    11. 7. 2016 13:32

    Velmi jsem si pochutnala a přílohu jsem dík zelenině zcela vypustila. :-) Ráda zopakuji.

  • terisek
    terisek |

    11. 3. 2014 14:08

    fantastickeeeeeeeee

  • Eva
    Eva |

    24. 8. 2013 18:20

    Skvělá záležitost, jednoduchý a pestrý recept, který můžu doporučit.

  • Maruška
    Maruška |

    6. 8. 2013 20:51

    Moc dobrá rybička s mňamina zeleninkou. Vřele doporučuji i bez další přílohy :-* .

  • valdan
    valdan |

    23. 7. 2013 20:11

    Výborné, lehké, na jedničku.

  • lucka
    lucka |

    21. 6. 2013 12:05

    meli jsme k tomu bramborovou kasi a bylo to supr :-P

  • Anonymous
    Anonymous |

    25. 4. 2013 21:36

    super jidlo