Autor:

Fazolový guláš s mletým masem

Střední
Ingredience
Hladká mouka  
Drcený kmín  
Kečup - jemný  
Fazole 2 plechovka
Vepřová kýta
mletá
 
Cibule
(střední)
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

V hluboké pánvi, osmahnout nasekanou cibuli, za občasného míchání vložit mleté maso a vydusit doměkka. Přidat kmín, lžíci kečupu, špetku pálivé papriky, přidat lžičku hladké mouky na zahuštění. Podávat s tmavým chlebem, zapíjet pivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Tagliatelle s liškami Tagliatelle 4x jinak Články z

Komentáře k receptu: Fazolový guláš s mletým masem

Komentáře

  1. Anonym   27.06.2007 | 12:11 | reagovat |

    Máme doma velice v oblibě bílé fazole v tomatové omáčce a s mletým hovězím masem(vepřové nejíme) to bude mňamka.Skvělá inspirace, děkuji a dobrou chuť.

  2. Věra   13.12.2005 | 7:57 | reagovat |

    Ještě bych přidala v komentáři do masa fazole.. :)Fazole by mohly být i nekonzerované ?

  3. Airan   12.12.2005 | 16:02 | reagovat |

    Obycejne to delam z plecka (jako veprovy gulas s fazolemy) ale zkusim i vasi variantu- vypada dobre a hlavne nabizi rychlou pripravu.Dekuji za napad.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web