Autor:

Fazole se zeleninou

Střední
Ingredience
Cibule 1 kg
Paprika 1 kg
Rajčata 1 kg
Fazole 1 kg
DeKo
Ocet
Rostlinný olej 1/4 l
Cukr krystal 200 g
Fazole se zeleninou

Postup přípravy:

Uvaříme fazole a scedíme. Svaříme 1 deko s 2 dcl octa. Zeleninu nakrájíme na nudličky a podusíme se svařeným dekem. Jakmile zelenina změkne, přidáme 1/4 l oleje, 200 g cukru a scezené fazole. Povaříme cca ještě 15 minut, naplníme do sklenic a sterilizujeme. Malé sklenice cca 15 minut, sedmičky asi půl hodiny.

Tyto fazolky jsou výborné jako hlavní chod, můžeme přidat orestovanou klobásu, párek nebo jen tak podáváme ohřáté s chlebem, lze také použít pod maso.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 2x)
Košíčky s malinovým krémem a malinami Úroda chutí a barev. Skvělé recepty z malin, rybízu, cuket i paprik. Články z

Komentáře k receptu: Fazole se zeleninou

Komentáře

  1. recepty73   30.09.2012 | 19:51 | reagovat | závadný

    ...špatné množství octa... :-( , jinak zeleninu jen velmi krátce povařím, doměkka ne, ještě se zavařuje...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web