Autor:

Dušený kadeřávek

Snadné
Ingredience
List kadeřávku 500 g
Tuk 30 g
Cibule 1 ks
Smetana 1 dl
Hladká mouka 1 lžíce
Vývar  
Muškátový oříšek  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Oprané listy kadeřávku umeleme na mlýnku na maso a vsypeme na drobně nakrájenou a na tuku osmahnutou cibuli. Osolíme, okořeníme a dusíme pod pokličkou.
Za několik minut kadeřávek podlijeme vývarem. Téměř měkký zahustíme moukou rozkvedlanou ve smetaně a za častého míchání krátce podusíme.
Podáváme s bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
2+
4.25 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 4x)
Buchta s jablky a ořechy Originální recepty z plodů podzimu Články z

Komentáře k receptu: Dušený kadeřávek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web