Dušený kadeřávek

moje hodnocení:

4,3

hodnotilo: 4
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g list kadeřávku
    • 30
      g tuk
    • 1
      ks cibule
    • 1
      dl smetana
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • vývar
    • muškátový oříšek
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oprané listy kadeřávku umeleme na mlýnku na maso a vsypeme na drobně nakrájenou a na tuku osmahnutou cibuli. Osolíme, okořeníme a dusíme pod pokličkou.
2
Za několik minut kadeřávek podlijeme vývarem. Téměř měkký zahustíme moukou rozkvedlanou ve smetaně a za častého míchání krátce podusíme.
3
Podáváme s bramborem.
Zařazení: Pokrmy Ze zeleniny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.