Autor:

Dušený kadeřávek

Snadné
Ingredience
List kadeřávku 500 g
Tuk 30 g
Cibule 1 ks
Smetana 1 dl
Hladká mouka 1 lžíce
Vývar  
Muškátový oříšek  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Oprané listy kadeřávku umeleme na mlýnku na maso a vsypeme na drobně nakrájenou a na tuku osmahnutou cibuli. Osolíme, okořeníme a dusíme pod pokličkou.
Za několik minut kadeřávek podlijeme vývarem. Téměř měkký zahustíme moukou rozkvedlanou ve smetaně a za častého míchání krátce podusíme.
Podáváme s bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
2+
4.25 4 5 1
Letní delikatesa - salát ze dvou druhů melounů se sušenou šunkou Články z

Komentáře k receptu: Dušený kadeřávek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web