Autor:

Dušený kadeřávek

Snadné
Ingredience
List kadeřávku 500 g
Tuk 30 g
Cibule 1 ks
Smetana 1 dl
Hladká mouka 1 lžíce
Vývar  
Muškátový oříšek  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Oprané listy kadeřávku umeleme na mlýnku na maso a vsypeme na drobně nakrájenou a na tuku osmahnutou cibuli. Osolíme, okořeníme a dusíme pod pokličkou.
Za několik minut kadeřávek podlijeme vývarem. Téměř měkký zahustíme moukou rozkvedlanou ve smetaně a za častého míchání krátce podusíme.
Podáváme s bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
2+
4.25 4 5 1
Zapečené brambory se slaninou Milované brambory Články z

Komentáře k receptu: Dušený kadeřávek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web