Autor:

Dušený kapr na šalvěji

Střední
Ingredience
Celer 100 g
Cibule 60 g
Česnek  stroužek
Rybí vývar 150 ml
Šalvěj  
Rozmarýn  
Smetana 60 ml
Sůl  
Olej  
Máslo 50 ml
Kapří filety 600 g
Žemle
či rohlíky
 
Dušený kapr na šalvěji

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filety kapra osolte, celer a cibuli nakrájejte na nudličky, česnek na plátky. Zprudka a krátce opečte porce kapra v pánvi z vyžším okrajem. Olej mějte dostatečně rozpálený, aby se porce nedusily. Opečeného kapra vyjměte z pánve a ve výpeku osmahněte nejprve plátky celeru. Potom přidejte cibulku. Když cibule zesklovatí přidejte česnek, snítku šalvěje a rozmarýnu. Následně vše zalijeme rybím vývarem.

Do připraveného základu na dušení vložte opečeného kapra a podlijte smetanou. Kapra dusíme pod poklicí bez míchání 3 -4 minuty. Po této době odstavte a nechte chvilku dojít. Následně si opečte plátky rohlíků či žemle potřené máslem, na které naskládejte porce ryby a vše přelijte obsahem pánve.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Arašídy v růžové vodě Báječné chutě Maroka. Vyzkoušejte jejich speciality Články z

Komentáře k receptu: Dušený kapr na šalvěji

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web